Om tid

Tillsammans ska vi vandra över gator som är snöbeklädda. Vi ska vandra under trädkronor vars ljus strilar igenom all lummighet. Varma och tunna strålar som leker i dina melerade ögon och jag kommer dra undan ett hårstrå som fastnat på din kind. Vi kommer gå på knastrande höstlöv som ser ut som en färgexplosion under våra fötter. Du kommer räkna sekunderna bakom mina ögonlock när jag sover och jag kommer hålla din hand. En gång ska vi alla dö, men det som är vi kommer aldrig att försvinna. Aldrig någonsin.


Jag tänker att vi får se vad det blir av det hela

Hej oktober, dina himlar och ditt ljus rubbar alla mina system, rensar bort allt överflödigt, gör det lättare att andas. Jag tycker mig känna mig något lättare om hjärtat, det där hjärtat som har varit tyngt av livet. 

Vi har blivit ett rätt bra team på sistone, jag och den där glädjen. Vi hittar på en massa mysiga saker, såsom att åka till Dalarna en oktoberhelg och finna nya, fina vänner. Tänker även på samtalen jag haftEller sitta och skratta så man gråter i en soffa intill sina favoriter, eller bara existera med hela själen. 

Den 6 oktober var en födelsedag

I söndags firade jag och bebispappan med tillhörande släkt, att regnbågspojken fyllde två år. Här kommer bilderna.

Tidsinställt inlägg

Doften och känslan av regnbågsbarnets lilla kropp mot min. Sen endorfinerna som kickade ass kl 00.57 på det här datumet år 2011. Jag sover hos hans pappa inatt och på morgonen ska vi fira med paket och finfrukost. Senare på dagen blir det tårtkalas för släkt och finvänner.

Den här lilla, lilla människan fyller hela 2 år. Det är ju inte klokt egentligen vad snabbt det gått.


Oktober! Fattar ingenting!

Hittills: en dag av besvärande instabilitet och obesvarade frågor. Funderar på när jag ska få ha en odramatisk dag igen och bara få känna att allt är ok.

Jag håller

Håller i, håller ut, håller ihop. Känslan letade sig in i mig, en kyla och ett tillstånd av tysthet. Alla planen i livet gungar, de stora och betydelsefulla. Men ur kaos föds utveckling så jag hoppas att jävligt mycket utveckling är på väg rakt emot mig.
RSS 2.0